Maak kennis met team Breda

April 2016

Even voorstellen

Wij willen ons graag voorstellen als het team van Breda. Acht jaar geleden zijn we met enkele psychologen begonnen in de Haagse Beemden en inmiddels is het team flink gegroeid tot elf medewerkers. Met 11 man sterk proberen wij jeugdigen (met hun ouders), volwassenen en ouderen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij bieden behandeling en psychologisch onderzoek. Ons team bestaat uit psychologen, gezondheidszorgpsychologen en psychotherapeuten: Erna, Anneloes, Kim, Martine, Masha, Stefanie, Jenny, Annemaaike, Francisco, Marcella en Twinga.

Team_Breda

Twee vestigingen: de Donk en de Kapelhof

Er zijn in Breda twee locaties: gezondheidscentrum de Donk in de wijk de Haagse Beemden en sinds 2014 in de wijk Heusdenhout, gezondheidscentrum de Kapelhof. Een groot voordeel van een gezondheidscentrum is dat we korte lijnen hebben met andere disciplines en hierdoor efficiënter kunnen samenwerken door meer persoonlijk overleg. Behandelingen binnen de basis GGZ-zorg of gespecialiseerde GGZ-zorg worden geboden voor individuen, maar ook voor gezinnen. Daarnaast zijn er groepsbehandelingen voor mensen met autisme en voor jongvolwassenen met onder andere identiteitsproblematiek. Mensen met relatieproblemen kunnen zich ook aanmelden voor een behandeling, hoewel deze problematiek niet meer door zorgverzekeraars wordt vergoed.

Internet-behandeling of begeleiding thuis

Nieuw in ons zorgpakket is dat we een internetbehandeling kunnen aanbieden als losse behandeling of geïntegreerd in een bestaande behandeling. U maakt uw opdrachten en voert uw oefeningen uit wanneer het ú uitkomt. Ook nieuw onder andere in de regio Breda is dat het mogelijk is om via onze instelling thuis begeleiding te krijgen. Mocht u vragen hebben hieromtrent of vragen hebben over de aanvraag van een PGB, dan verwijzen we u voor meer informatie naar de website van K&P Begeleiding Thuis. Voor meer en/of andere vragen, neem gerust contact op met onze praktijk.

Open dag

Later dit jaar volgt er een open dag op ons hoofdkantoor in Rosmalen waar u van harte welkom bent. U kunt dan een kijkje komen nemen in de behandelkamers en een indruk verkrijgen van hoe we werken en welke behandelingen we kunnen aanbieden.

Team Breda