Behandeling

Maakt u zich zorgen om uw kind en komt u samen niet tot een oplossing? Loopt uw kind vast in het dagelijks leven, op school of in contact met anderen? Misschien kan Kobussen & Partners Psychologen dan iets voor u betekenen. Wij hebben jarenlange ervaring in het verlenen van (psychische) hulp aan kinderen, jongeren en hun gezin. U kunt uw kind (vanaf 4 jaar) aanmelden voor kortdurende, langdurende of groepsbehandeling in zowel de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) en de Specialistische GGZ (SGGZ). Behandelingen voor kinderen en jongeren tot 18 jaar worden vergoed door uw gemeente indien we hier een contract mee hebben. Ook is het mogelijk om aanvullend psychologisch onderzoek uit te voeren om meer zicht te krijgen op de problematiek.

foto-playmobil

Zo kunnen wij een passende behandeling voor uw kind bieden. De afdeling behandeling biedt verschillende mogelijkheden voor therapie. Zowel kortdurend, als langdurend, individueel als met meer personen. Mogelijk geeft uw huisarts al een richting aan. Anders wordt dit in het advies vanuit de intake weergegeven. Voor de vergoede zorg heeft u een verwijzing nodig van de huisarts. Heeft u geen verwijzing of komt de problematiek niet in aanmerking voor vergoeding? Ook dan is uw kind welkom, maar zult u de behandeling zelf moeten betalen. Meer informatie over de vergoeding van behandelingen vindt u hier.

Kobussen & Partners heeft psychotherapeuten, klinisch psychologen, GZ- psychologen en orthopedagogen in dienst. Zo kunnen wij u een behandeling aanbieden afgestemd op uw klachten en behoeften. In het menu aan de linkerkant vind u een overzicht van de diverse specialisaties van Kobussen en Partners Psychologen. Herkent u uw kind  in een van de omschrijvingen en wilt u zich aanmelden? Klik dan hier.