Bedrijven

Veranderingen in organisaties en bedrijven vinden in toenemend tempo plaats. Hierbij kan het zijn dat u voortdurend wordt geconfronteerd met steeds veranderende eisen.

Kobussen & Partners is een psychologisch adviesbureau met jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van uiteenlopende arbeidsgerelateerde vraagstukken. Zo verzorgt Kobussen & Partners voor diverse opdrachtgevers (diverse bedrijven, gemeentes en reïngratiebureaus) in intensieve samenwerking (psychologische) trajecten om mensen, vaak vanuit problematische situaties, weer op weg te helpen naar werk.
Tevens hebben wij een aanbod aan trainingen – zowel individueel als in groepsverband – om de potentiële capaciteiten van uw medewerkers te ontwikkelen en te stimuleren. Om leiderschapskwaliteiten beter tot hun recht te laten komen en om prestaties te optimaliseren bieden wij advies en begeleiding aan managers.
Ook kunnen wij u van dienst zijn met bemiddeling bij arbeidsconflicten, treden wij als onafhankelijke partij op als vertrouwenspersoon voor uw organisatie en kunnen wij op een onpartijdige manier complexe problematiek (seksuele intimidatie, pesten) aanpakken. Daarnaast kunnen vakkundige professionals op het gebied van loopbaanbegeleiding- en onderzoek en training u helpen bij het vinden van het juiste arbeidsperspectief.

De activiteiten worden op maat toegespitst of u kunt van bestaande programma’s gebruik maken. In het menu aan de linkerkant vindt u een uiteenzetting van ons aanbod.

 

foto puzzel